Palvelut

Suomen Ammattiakatemia Oy:ssa panostamme palvelujen tuottamisessa jatkuvaan tuotekehittelyyn ja asiakkaiden tarpeiden kuuntelemiseen. Tuotteiden kehittämiseksi verkostoidumme eri toimijoiden kanssa. Näin asiakkaille löydetään uudenlaisia ratkaisuja koulutusten toteuttamiseksi.

Tällä hetkellä tarjoamme koulutuksia liikenne- ja rakennusaloilla. Tarjontaamme on tulossa myös koulutuksia palvelualoille mm. tietotekniikan-, myynnin-, markkinoinnin- ja viestinnänaloille. 

Talven 2019 Rakennusapumieskoulutuksen opiskelijapalautetta on ilo jakaa

Miten onnistuimme toteuttamaan koulutuksen?

Erittäin hyvin. Erinomainen kouluttaja! Tiivisti käytiin toki asiaa paljon, mutta tärkeimmät asiat osasi käydä yksityiskohtaisesti. - Satu   

Oikein hyvin! - Tuomas    

Toimiva koulutus! - Mari

Mainiosti! Kutakuinkin niin kuin odotin. - Teuvo

Talven 2018-2019 Kuorma-autonkuljettajakoulutuksen opiskelijapalautetta on ilo jakaa

Koulutus onnistui hyvin. Koskaan ei jäänyt mikään epäselväksi ja apua sai tarvittaessa jokainen henkilökohtaisesti. Kouluttajien ammattitaito aivan omaa luokkaansa todellakin tiesivät mistä puhuu! -Mikko

Oppitunnit oli molemminpuolista keskustelua. Kouluttaja siis antoi mahdollisuuden muillekin puhumiseen. -Sini

Pääsin töihin, mihin halusinkin! -Jani

Syksyn 2018 Maarakentajakoulutuksen opiskelijapalautetta on ilo jakaa

Koulutuksesta ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa. Sen avulla pystyin työllistymään pitkän työttömyyden jälkeen, en usko että olisin onnistunut muuten.
-Pertti

Koulutus onnistu hyvin, tietoa tuli runsaasti.
-Sari

Koulutus oli kaikin puolin onnistunut, opettaja oli ammattitaitoinen ja sai hyvin sujutettua suuren määrän teoriaa pieneen aikaan.
-Vesa