Sinustako Puhdistuspalvelualan Taitaja - siivooja?

Suomen Ammattiakatemia Oy toteuttaa 28.9.– 18.12.2020, 60 päivän mittaisen puhdistuspalvelualan taitajan – siivoojan koulutuksen Oulussa. Koulutus järjestetään yhdessä KSAK Oy:n, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston, puhdistualan yritysten kanssa.

Koulutus tähtää nopeaan ja pitkäaikaiseen työllistymiseen perehdyttämällä opiskelija puhtaanapitoalan ammattitaitovaatimuksiin niin kotisiivouksen kuin toimitilasiivouksen hoitamisessa vaadittavan tietotaidon perusteisiin ja kasvattaa opiskelijan ammatillisia valmiuksia työskennellä alalla. Koulutuksen jälkeen opiskelija voi toimia siivoojan tehtävissä.

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa osaavaa työvoimaa yritysten tarpeisiin sekä työllistyä koulutuksen jälkeen puhdistuspalvelualan yrityksiin. Opiskelijat ovat jo koulutuksen aikana yhteydessä useaan mahdolliseen työnantajaan ja työpaikkaan, mikä antaa heille hyvät mahdollisuudet esiintyä edukseen ja löytää juuri sopivan työpaikan.

Koulutukseen 25 päivän lähiopetusjaksoon kuuluu:

· Lupakorttikoulutukset (työturvallisuuskortti, hygieniapass, EA1)

· Ammatillisia opintoja (asiakaspalvelu, siivouksen ja tekstiilihuollon elementtejä, ympäristöystävälliset puhdistusaineet, työergonomia)

· Käytännön harjoituksia

Koulutukseen sisältyy lisäksi 35 päivän työssäoppimisjakso puhdistuapalvelualan yrityksessä käytännön työtehtävissä.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat koulutukseen ja alalle soveltuvat TE-toimiston asiakkaat. Koulutukseen voi osallistua osaamistaan täydentävä, alasta uutena ammattina kiinnostunut tai ilman aikaisempaa koulutusta oleva hakija. Alalla korostuu asiakaspalvelun merkitys ja kiinnostus oppia uutta. Koulutus rakennetaan jokaisen opiskelijan henkilökohtaiseen kokemukseen ja taustaan sopivaksi. Koulutus on osallistujalle maksuton. Viranomaisen myöntämän kortin, passin tai lisenssin lunastamisesta aiheutuvista maksuista (esim. ajokortti) tai luvan saantiin liittyvien valokuvien ja lääkärintodistusten hankinnasta aiheutuvista maksuista opiskelija vastaa itse.

Hae koulutukseen te-toimiston kautta tästä


Koulutuksen valintahaastattelut ovat 10.9 alkaen, jonne kutsutaan henkilökohtaisesti. Muistathan perustella hakemuksesi huolella.

Lisätietoja koulutuksesta 3.8 jälkeen:
Auli Posio
p. 040 531 6426
auli.posio@ksak.fi