Oletko kiinnostunut rekkakuskin/yhdistelmäajoneuvonkuljettajan ammatista?

Suomen Ammattiakatemia Oy toteuttaa 18.11.2019 - 14.2.2020, 60 päivän mittaisen yrityslähtöisen yhdistelmäajoneuvonkuljettajan koulutuksen Oulussa. Koulutus järjestetään yhdessä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston sekä kuljetusalanyritysten kanssa.

Koulutus tähtää nopeaan ja pitkäaikaiseen työllistymiseen antamalla perustiedot ja -taidot turvallisesta työskentelystä ammattikuljettajana, sekä antaa edellytykset kehittyä edelleen alalla koulutuksen jälkeen. Koulutus sisältää kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät, 35 h sekä CE-ajokorttikoulutuksen. 

Koulutuksen jälkeen opiskelija voi toimia ajoneuvoyhdistelmän kuljettajan tehtävissä.

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa osaavaa työvoimaa yritysten tarpeisiin sekä työllistyä koulutuksen jälkeen kuljetusalan yrityksiin tai alan henkilövuokrauspalveluita tarjoaviin yrityksiin. Opiskelijat ovat jo koulutuksen aikana yhteydessä useaan mahdolliseen työnantajaan ja työpaikkaan, mikä antaa heille hyvät mahdollisuudet esiintyä edukseen ja löytää juuri sopivan työpaikan.

Koulutukseen 8 viikon lähiopetusjaksoon kuuluu:
Ajokorttikoulutus C->CE
Kuljetusalan tavaraliikenteen ammattipätevyyden päivittäminen
REAK, ADR-ajolupa, Tieturva-1- ja Työturvallisuuskortti sekä EA-1 koulutus

Koulutukseen sisältyy lisäksi 4 viikon työssäoppimisjakso kuljetusalan yrityksessä käytännön työtehtävissä.
Koulutuksen kohderyhmänä ovat koulutukseen ja alalle soveltuvat TE-toimiston asiakkaat, joilla on vähintään C-ajokortti, joka on saatu ennen 10.09.2009 tai C-ajokortti ja kuljetusalan ammattipätevyys. Koulutukseen voi osallistua osaamistaan täydentävä, alasta uutena ammattina kiinnostunut tai ilman aikaisempaa koulutusta oleva hakija. Koulutus rakennetaan jokaisen opiskelijan henkilökohtaiseen kokemukseen ja taustaan sopivaksi. Koulutus on osallistujalle maksuton. Viranomaisen myöntämän kortin, passin tai lisenssin lunastamisesta aiheutuvista maksuista (esim. ajokortti) tai luvan saantiin liittyvien valokuvien ja lääkärintodistusten hankinnasta aiheutuvista maksuista opiskelija vastaa itse.

Hae koulutukseen te-toimiston kautta tästä

http://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/688010

Koulutuksen valintahaastattelut ovat 7.11.2019, jonne kutsutaan henkilökohtaisesti.
Lisätietoja koulutuksesta:
Kouluttaja Kari Nurmi
p. 050 325 9185
kari.nurmi@ya.se