OLETKO KIINNOSTUNUT RAKENNUSALASTA?

Suomen Ammattiakatemia Oy toteuttaa yhteistyössä KSAK Oy:n kanssa 16.9-15.11.2019, 45 päivän mittaisen Rakennusalan perusteiden yrityslähtöisen koulutuksen Oulussa. Rakennusapumies koulutus järjestetään yhdessä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston, sekä alan rakennus- ja Carrot henkilöstöpalvelualan yrityksen kanssa.

Koulutus tähtää nopeaan ja pitkäaikaiseen työllistymiseen antamalla perustiedot ja -taidot turvallisesta työskentelystä rakennustyömaalla rakennusapumiehenä, sekä edellytykset kehittyä edelleen rakennusalalla koulutuksen jälkeen alan ammattilaiseksi. Koulutuksessa yhtenä keskeisenä osaamisalueena on purkutyöt.

Koulutuksen suorittanut osaa tehdä tavanomaisia talonrakentamiskohteen avustavia töitä. Hän osaa käyttää rakennustyömaan perustyövälineitä, oikeita työtapoja sekä materiaaleja.

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa osaavaa työvoimaa yritysten tarpeisiin sekä työllistyä koulutuksen jälkeen rakennusalan yrityksiin tai alan henkilövuokrauspalveluita tarjoaviin yrityksiin. Opiskelijat ovat jo koulutuksen aikana yhteydessä useaan mahdolliseen työnantajaan ja työpaikkaan, mikä antaa heille hyvät mahdollisuudet esiintyä edukseen ja löytää juuri sopivan työpaikan.

Koulutukseen viiden viikon lähiopetusjaksoon kuuluu:
• Alan turvakorttien suorittaminen
• Rakennusalan välineiden, työmenetelmien, materiaalien ja mittalaitteiden opiskelu
• Käytännön harjoituksia

Koulutukseen sisältyy lisäksi neljän viikon työssäoppimisjakso rakennusalan yrityksessä käytännön työtehtävissä.
Koulutuksen kohderyhmänä ovat koulutukseen ja alalle soveltuvat TE-toimiston asiakkaat eli työttömät työnhakijat ja lomautusuhan alla olevat. Koulutukseen voi osallistua osaamistaan täydentävä, alasta uutena ammattina kiinnostunut tai ilman aikaisempaa koulutusta oleva hakija. Koulutus rakennetaan jokaisen opiskelijan henkilökohtaiseen kokemukseen ja taustaan sopivaksi. Koulutus on osallistujalle maksuton. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, koska työ on liikkuvaa.

Hae koulutukseen te-toimiston kautta tästä 

INFOTILAISUUS tiistaina 27.8.2019 klo 13–15 osoitteessa: Äimäkuja 6A, 90400 Oulu

Koulutuksen valintahaastattelut ovat ti 10.9.2019, jonne kutsutaan henkilökohtaisesti.

Lisätietoja koulutuksesta:
Auli Posio
p. 040 531 6426
auli.posio@ksak.fi