OLETKO KIINNOSTUNUT RAKENNUSALASTA?

Suomen Ammattiakatemia Oy toteuttaa yhteistyössä KSAK Oy:n kanssa 2.3 - 8.5.2020, 47 päivän mittaisen Rakennusalan perusteiden yrityslähtöisen koulutuksen Oulussa. Rakennusapumies koulutus järjestetään yhdessä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston, sekä rakennus- ja henkilöstöpalvelualan yritysten kanssa.

Koulutus tähtää nopeaan ja pitkäaikaiseen työllistymiseen antamalla perustiedot ja -taidot turvallisesta työskentelystä rakennustyömaalla rakennusapulaisena, sekä edellytykset kehittyä edelleen rakennusalalla koulutuksen jälkeen alan ammattilaiseksi.

Koulutuksen suorittanut osaa tehdä tavanomaisia talonrakentamiskohteen avustavia töitä sekä käyttää rakennustyömaan perustyövälineitä, oikeita työtapoja sekä materiaaleja.

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa osaavaa työvoimaa yritysten tarpeisiin sekä työllistyä koulutuksen jälkeen rakennusalan yrityksiin tai alan henkilövuokrauspalveluita tarjoaviin yrityksiin. Opiskelijat ovat jo koulutuksen aikana yhteydessä useaan mahdolliseen työnantajaan ja työpaikkaan, mikä antaa heille hyvät mahdollisuudet esiintyä edukseen ja löytää juuri sopivan työpaikan.

Koulutukseen 23 päivän lähiopetusjaksoon kuuluu:

Alan turvakorttien suorittaminen

Rakennusalan välineiden, työmenetelmien, materiaalien ja mittalaitteiden opiskelu

Käytännön harjoituksia

Koulutukseen sisältyy lisäksi 24 päivän työssäoppimisjakso rakennusalan yrityksessä käytännön työtehtävissä.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat koulutukseen ja alalle soveltuvat TE-toimiston asiakkaat. Koulutukseen voi osallistua osaamistaan täydentävä, alasta uutena ammattina kiinnostunut tai ilman aikaisempaa koulutusta oleva hakija. Koulutus rakennetaan jokaisen opiskelijan henkilökohtaiseen kokemukseen ja taustaan sopivaksi. Koulutus on osallistujalle maksuton. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, koska työ on liikkuvaa.

Hae koulutukseen te-toimiston kautta tästä 

Perustelethan hakemuksesi huolella!  

Koulutuksen valintahaastattelut ovat ti 11.2.2020, jonne kutsutaan henkilökohtaisesti.

Lisätietoja koulutuksesta:
Auli Posio
p. 040 531 6426
auli.posio@ksak.fi

Asko Karjalainen 
p. 040 173 3086
asko.karjalainen@ksak.fi

Koulutuspaikka: Äimäkuja 6A, 90400 Oulu