Ammattipätevyyden jatkokoulutus

 

Kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyys on voimassa viisi vuotta kerrallaan, ja sen voimassaoloa jatketaan jatkokoulutusten avulla. Jatkokoulutusta tarvitaan viiden vuoden jaksolla 35 tuntia. Tämä jakautuu viiteen seitsemän tunnin koulutuspäivään. Jatkokoulutuksen tulee sisältää kuljettajan tehtävän kannalta keskeisiä asioita ja sen tavoitteena tulee aina olla turvallisen, taloudellisen ja ympäristöystävällisen ajotavan vahvistaminen.

 

Suomen Ammattiakatemia toteuttaa ammattipätevyyden jatkokoulutusta asiakkaiden tarpeen mukaan eri puolella Suomea. Suunnittelemme ja toteutamme koulutukset yritysten toivomusten mukaan. Koulutamme myös viikonloppuisin. Etsi sinulle sopiva ammattipätevyyden jatkokoulutus koulutuskalenteristamme tai kysy lisää asiakaspalvelustamme ja räätälöidään juuri teidän yrityksen tarpeisiin sopiva jatkokoulutus!

 

Järjestämme ammattipätevyyden jatkokoulutuspäiviä nyt myös verkkokoulutuksena! Koulutuspäivän hinta on 80 € + alv 24 % sekä ammattipätevyyden rekisteröintimaksu 11 €. Tutustu kurssivaihtoehtoihin kuljettajaopetuksen sivuilla.

 

KATSO KURSSIVAIHTOEHDOT JA ILMOITTAUDU MUKAAN!