Rekrytointi

Tule mukaan asiantuntijaverkostoomme!

 

Suomen Ammattiakatemia Oy ja KSAK Oy ovat jo useamman vuoden ajan tehneet antoisaa yhteistyötä. Olemme yhdessä suunnitelleet ja toteuttaneet useita koulutuksia, jotka vastaavat työelämän osaamistarpeisiin kouluttaen nopeasti uusia osaajia yrityksille. Idearikkaus on kouluttajiemme ja asiantuntijoidemme vahvuus. Monessa koulutuksessa olemmekin yhdistelleet eri alojen osaamista, jotta tarvittava osaamiscocktail saadaan rakennettua.

 

Haluamme jatkossakin tarjota erilaisia ja juuri oikeaan tarpeeseen tulevia koulutuksia. Se onnistuu, kun meillä on laaja idearikas asiantuntijaverkosto, jonka kanssa yhdessä voimme rakentaa ammatillista koulutusta seuraavalle tasolle!

 

Asiantuntijoiltamme edellytämme soveltuvaa alan tutkintoa ja ammatillisia pätevyyksiä, vankkaa alan työkokemusta ja ammatillisen koulutuksen tuntemusta. Meille on tärkeää, että Sinulla on intoa kehittää niin omaa kuin työympäristön osaamista, omaat laajat työelämäverkostot ja vuorovaikutustaidot sekä kielitaitoa. Pedagoginen pätevyys on eduksi.

 

Olemme onnistuneet toiminnassamme, kun opiskelijoiden ja työelämän tarpeet kohtaavat.
Haemme asiantuntijoita eri aloille kuten IT-ala, kiinteistönhuolto, kuljetus, lupakortit, markkinointi, myynti ja puhtauspalvelu. Etsimme myös ura- ja työnhakuvalmentajia. Asuinpaikkasi voi sijaita missä päin Suomea tahansa, sillä menemme aina asiakkaan luo. Koulutuksia toteutetaan sekä lähiopetuksena että etänä verkon kautta.

 

Tarjoamme Sinulle motivoivan ja haastavan yhteistyömahdollisuuden, monipuolisen asiakas- ja työympäristön sekä innostavat työkaverit. KSAK Oy:ssa ja Suomen Ammattiakatemiassa voit kehittää omaa osaamistasi ja työyhteisöäsi. Mottomme, ”Autamme sinua onnistumaan”, on avain kaikkeen toimintaamme!

 

Asiantuntijanamme voit toimia joko oman yrityksesi kautta tai työntekijänä. Palkkiosta/palkasta sovitaan henkilökohtaisesti.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan kehittämään ammatillista koulutusta seuraavalle tasolle!

 

 

 

 

  • Sallitut tiedostotyypit: pdf, word, Max. tiedoston koko: 128 MB.