ONNEA ONNEA ONNEA!

31 maaliskuun, 2023

ONNEA ONNEA ONNEA!

 

Tänään on oikea kevätjuhlapäivä, kun juhlimme päättäjäisiä heti kerralla kolminkertaisesti!

 

Pakettiautonkuljettajan RekryKoulutus päättyi ja takana on 60pv opinnot. Koulutus tehtiin yhteistyössä Kuljetusliike Startti Oy: n kanssa pääkaupukiseudulla. Koulutus antoi perustiedot ja -taidot turvallisesta työskentelystä ammattikuljettajana, sekä antaa edellytykset kehittyä edelleen alalla koulutuksen jälkeen.

 

Kuljetusalan täydennyskoulutus puolestaan päättyi Kemissä. 40pv koulutuksessa päivitettiin ammattipätevyys, ajotaito sekä alan verkostot. Ammattikuljettajan ominaisuuksiahan ovat ajotaidon ja oikean asenteen lisäksi hyvä peruskunto, sillä työ on fyysistä, sosiaalisuus, etenkin jakelutehtävissä välillä pitää ihan kysyä mihin toimitus tuodaan, oma-aloitteisuus ja ratkaisukyky sekä perustietotekniikka– ja älylaitteiden käyttötaidot.

 

Luontomatkailun asiakaspalvelu 30pv päättyi myös tänään. Koulutus toteutettiin monimuoto opiskeluna ja opiskelijoitakin oli mukana eri puolilta Suomea. Luontomatkailun asiakaspalvelun moninaisuus tuli esille mm. erilaisissa työssäoppimispaikoissa. Opiskelijapalaute oli, että omat tavoitteet ja toiveet ylittyivät!

 

Paljon onnea teille kaikille opintojen suorittamisesta! Kaikkea hyvää tulevaan!