Opiskelijatarina: Essi

13 joulukuun, 2022

Kouluttajien ammattitaito oli huippua!

 

26-vuotias Essi asustelee Oulussa on aiemmalta koulutukseltaan sairaanhoitaja (AMK), psykiatrinen sairaanhoitaja.

 

  • Niitä töitä ehdin tehdä muutaman vuoden. Työ oli pitkälti istumatyötä ja halusin vaihtaa alaa, kokeilla jotain fyysisempää työtä, jossa näkee oman käden jäljen. Se onnistui tämän uuden rakennussiivooja työn kautta, Essi kertoo.

 

Essi osallistui Barona Rakennus Oy:n rakennussiivooja rekrykoulutukseen 10.10.-18.11.2022.

 

  • Kouluttajien ammattitaito oli huippua ja heidän kokemuksesta, tietotaidosta sai “imettyä” paljon uutta oppia itselle, Essi selittää.

 

Oma aktiivinen osallistuminen ja halu oppia uutta toi hyvää palautetta työnantajan suunnalta

 

Tällä hetkellä Essi työskentelee Barona Rakennus Oy:lle OYS sairaalatyömaalla. Essillä on muutama vinkki muille alan työpaikkoja hakeville.

 

  • Rohkeutta lähteä kokeilemaan uutta ja reipasta asennetta. Oma aktiivinen osallistuminen ja halu oppia uutta toi hyvää palautetta työnantajan suunnalta, Essi kommentoi.

 

Tulevaisuudessa Essi haluaa kehittyä rakennussiivoojana ja havainnoida rakennustyöntekijöiden tehtäviä sillä rakennusala kiinnostaa laajemminkin. Myös vapaa-ajalle hänellä on muutamia unelmia.

 

  • Haluan kehittää fyysistä kuntoa, joka tukee työssä jaksamista. Koulutuksessa sai myös hyviä kavereita ja yhteydenpito tulee jatkumaan heidän kanssaan, Essi tiivistää.