Opiskelijatarina: Juha

14 joulukuun, 2021

Moniosaaja jo ennen koulutusta

Juha on ollut aina kiinnostunut koneista ja ajamisesta. Ennen Suomen Ammattiakatemian Moniosaaja koneenkuljettaja – yhdistelmäajoneuvonkuljettaja koulutusta, Juha on toiminut sekä telineasentajana että jakeluautonkuljettajana.

 

– Telineasentajan hommat lähtivät liikkeelle siitä, kun lupasin toimia viikon mittaisen pätkän työmaalla velipoikien apuna. Pätkätyö vaihtui kuitenkin pian alan tutkinnoksi ja vuosien ammatiksi. Jakeluautonkuljettajana toimin lyhemmän aikaa, kun ala ei lopulta ollut itselle sopiva, Juha muistelee.

 

Taskussa uusi ajokortti ja työpaikka

Juha haki Moniosaaja-koulutukseen, sillä hän halusi korottaa ajokorttinsa C-luokasta CE-luokkaan.

 

– Koulutus on kokonaisuutena hyvä. Suomen Ammattiakatemiassa opiskelu on ollut mukavaa, Juha kertoo.

 

Juha suosittelee Moniosaaja-koulutusta kaikille koneista ja ajohommista sekä monipuolisesta koulutuskokonaisuudesta kiinnostuneille työnhakijoille. Koulutuksen kautta ei opi pelkästään uutta, vaan pääsee myös tutustumaan mahdollisesti tuleviin työnantajiin.

 

– Olen viihtynyt hyvin työharjoittelussa Kempeleen Siirtokuljetuksella ja voin ilokseni todeta, että töiden on määrä jatkua myös harjoittelun jälkeen, Juha hymyilee.

 

Järjestämme vuosittain useita eri kuljetusalan koulutuksia. Tutustu vuoden 2022 koulutustarjontaan koulutuskalenterissa.