Tule meille töihin – Sales and Business Developer

15 maaliskuun, 2021

Sales and Business Developer

 

Päätehtäväsi on olla vastuussa Suomen Ammattiakatemian myynnin kehittämisestä. Olet mukana koko myyntiprosessissa – asiakkaan ensi kohtaamisesta/tarjouksesta sopimukseen ja toteutukseen sekä seurantaan. Tässä roolissa vastaat asiakasrajapinnasta ja palvelutoimituksissa yhdessä kouluttajien kanssa. Menestymisen kannalta on erittäin tärkeää, että yhteistyö niin asiakkaiden kuin kouluttajien kanssa toimii. Markkinoit ja myyt tuotteitamme, kehität liiketoimintaa sekä uusien että nykyisten asiakkaiden kanssa. Luot ja kehität puitesopimuksia sekä seuraat niiden toteutumista jälkimarkkinointia unohtamatta.

 

Tehtävät:

  • Vastaat asiakassuhteista rakentaen uutta asiakasverkostoa kuin ylläpitäen olemassa olevia asiakassuhteita
  • Valmistelet ja seuraat tarjouksia koulutusaloitteista toteutukseen
  • Pidät jatkuvaa yhteyttä kouluttajiin suunnitellaksenne yhdessä erilaisia koulutustuotteita
  • Osallistut aktiviteetteihin, joilla markkinoidaan ja myydään Suomen Ammattiakatemian palveluita
  • Raportoit Suomen Ammattiakatemian maajohtajalle

 

Etsimme sinua yrittäjähenkinen suhteiden rakentaja, jolla on suuri vastuu liiketoimintamme myynnin kehittämisessä. Työ edellyttää, että toimit itsenäisesti ja sinulla on vahva intohimo luoda tyytyväisiä asiakkaita ja pitkäaikaista yhteistyötä. Olet utelias ja kiinnostunut myös kehittämään itseäsi uusien jopa innovatiivisten ratkaisujen löytämiseksi. Sinulla on vankka kokemus myyjänä mielellään koulutuspalvelualalta sekä hyvät viestintätaidot niin suullisesti kuin kirjallisesti. Koska toimit siltana eri toimijoiden välillä, kommunikoit diplomaattisesti ja nöyrästi varmistaaksesi hyvän lopputuloksen kaikille osapuolille. Lisäksi sinulla on kyky työskennellä tiimissä yhteisen päämäärämme saavuttamiseksi.

 

Tarjoamme sinulle motivoivan ja haastavan työn, monipuolisen asiakas- ja työympäristön sekä innostavat työkaverit Suomessa ja Ruotsissa.  Työpisteesi voi löytyä ensisijaisesti Uudenmaan, Varsinais-Suomen tai Pirkanmaan alueelta. Suomen Ammattiakatemiassa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja työyhteisöäsi. Mottomme, ”Autamme sinua onnistumaan”, on avain kaikkeen toimintaamme!

 

 

Hakeminen

Toimeksianto toteutetaan yhteistyössä Adeccon kanssa, joten laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja cv

Tämän linkin kautta

viimeistään 02.05.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Helen Vesik p. 040 167 8094  helen.vesik@adecco.fi ja Suomen Ammattiakatemialta p. 040 505 6835 tai susanna.maunu@ya.se Onnea hakuun!

 

 

Tietoa Suomen Ammattiakatemiasta

 

Suomen Ammattiakatemia Oy on ruotsalaisen YrkesAkademin AB:n 100 % omistama koulutusyritys, joka toimii koko Suomen alueella. Suomessa olemme toimineet jo vuodesta 2016. Toteutamme pääasiallisesti kuljetusalan, maarakennusalan, rakennusalan, puhtauspalvelualan ja palvelualojen koulutuksia. Työvoimakoulutusten lisäksi tarjoamme palvelujamme niin yrityksille kuin yksityisille henkilöillekin.

 

Suomen Ammattiakatemia Oy ja YrkesAkademin AB toimivat kuin yhtenä yrityksenä, jolloin koulutusten sisällöt, toteutukset, prosessit, laitteet ja resurssit ovat yhteiskäytössä mahdollisimman laajasti. Näin saadaan hyödynnettyä YrkesAkademin AB:n vuosien mittaan kehittämät menetelmät sovellettuna Suomen oloihin ja tuloksellisiin koulutuksiin. Suomen Ammattiakatemian koulutuksissa vuonna 2019 olleista on työllistynyt yli 70 %.

 

Suomen Ammattiakatemiassa tehtävämme on kouluttaa ja kehittää aikuisten osaamista. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus kasvaa yksilönä ja samalla vahvistaa yhteiskuntamme osaamista. YA-RESA -arvomme toimivat niin ammatillisen kehittymisen kuin työllistymisen pohjana kouluttajillamme ja opiskelijoillamme. Olemme onnistuneet toiminnassamme, kun opiskelijoiden ja työelämän tarpeet kohtaavat.