Tule meille työkaveriksi – Kuljetusalan kouluttaja/ koulutussuunnittelija

18 elokuun, 2021

Haemme Suomen Ammattiakatemiaan uutta osaamista kuljetus- ja logistiikan alalle – kouluttaja/koulutussuunnittelija

 

Kouluttamisen lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. kuljetus- ja logistiikan alan koulutustarjonnan ammatillinen ja pedagoginen suunnittelu ja kehittäminen, aktiivinen työelämäyhteistyö sekä koulutuspalvelujen markkinointi. Olemme onnistuneet toiminnassamme, kun opiskelijoiden ja työelämän tarpeet kohtaavat.

 

Edellytämme soveltuvaa alan korkeakoulututkintoa, ammatillisia pätevyyksiä (liikenneopettaja ajokorttiluokat BECEDE, ADR, voimassa oleva kuljetusalan ammattipätevyys, autokoulun johtajapätevyys) ja pedagogista pätevyyttä, vankkaa alan työkokemusta ja ammatillisen koulutuksen tuntemusta sekä matkustusvalmiutta.

 

Arvostamme intoa kehittää niin omaa kuin työympäristön osaamista, yrittäjähenkisyyttä, laajoja työelämäverkostoja ja vuorovaikutustaitoja sekä kielitaitoa. Lisäksi sinulla on kyky työskennellä tiimissä yhteisen päämäärämme saavuttamiseksi.

 

Tarjoamme sinulle motivoivan ja haastavan työn, monipuolisen asiakas- ja työympäristön sekä innostavat työkaverit Suomessa ja Ruotsissa. Suomen Ammattiakatemiassa voit kehittää omaa osaamistasi ja työyhteisöäsi. Mottomme, ”Autamme sinua onnistumaan”, on avain kaikkeen toimintaamme!

 

Asuinpaikkasi voi sijaita missä päin Suomea tahansa, sillä menemme aina asiakkaan luo.

 

Innostuitko? Oletko sinä mukana rakentamassa ammatillista koulutusta seuraavalle tasolle?

Laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja cv (sisältäen referenssit) sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi viimeistään 20.10.2021. Voit hakea tehtävään myös LinkedInin EasyApply toimintoa käyttäen.

 

Lisätietoja tehtävistä ja yrityksestä antaa Adeccolta Helen Vesik p.040 167 8094 tai helen.vesik@adecco.fi ja Suomen Ammattiakatemialta Susanna Maunu p. 040 505 6835 tai susanna.maunu@ya.se

 

Tietoa Suomen Ammattiakatemiasta

 

Suomen Ammattiakatemia Oy on ruotsalaisen YrkesAkademin AB:n 100 % omistama koulutusyritys, joka toimii koko Suomen alueella. Suomessa olemme toimineet jo vuodesta 2016. Toteutamme pääasiallisesti kuljetusalan, maarakennusalan, rakennusalan, puhtauspalvelualan ja palvelualojen koulutuksia. Työvoimakoulutusten lisäksi tarjoamme palvelujamme niin yrityksille kuin yksityisille henkilöillekin.

 

Suomen Ammattiakatemia Oy ja YrkesAkademin AB toimivat kuin yhtenä yrityksenä, jolloin koulutusten sisällöt, toteutukset, prosessit, laitteet ja resurssit ovat yhteiskäytössä mahdollisimman laajasti. Näin saadaan hyödynnettyä YrkesAkademin AB:n vuosien mittaan kehittämät menetelmät sovellettuna Suomen oloihin ja tuloksellisiin koulutuksiin. Suomen Ammattiakatemian koulutuksissa vuonna 2019 olleista on työllistynyt yli 70 %.

 

Suomen Ammattiakatemiassa tehtävämme on kouluttaa ja kehittää aikuisten osaamista. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus kasvaa yksilönä ja samalla vahvistaa yhteiskuntamme osaamista. YA-RESA -arvomme toimivat niin ammatillisen kehittymisen kuin työllistymisen pohjana kouluttajillamme ja opiskelijoillamme. Olemme onnistuneet toiminnassamme, kun opiskelijoiden ja työelämän tarpeet kohtaavat.