Tule meille työkaveriksi – maarakennuskoneenkuljettajien kouluttaja!

31 tammikuun, 2022

Haemme Suomen Ammattiakatemiaan uutta osaamista maarakennuskoneenkuljettajien kouluttajaksi tai konsultiksi.  

 

 

Edellytämme soveltuvaa alan tutkintoa ja ammatillisia pätevyyksiä, vankkaa alan työkokemusta ja ammatillisen koulutuksen tuntemusta.  

 

Arvostamme intoa kehittää niin omaa kuin työympäristön osaamista, laajoja työelämäverkostoja ja vuorovaikutustaitoja sekä kielitaitoa.  

 

Tehtäviisi kuuluu mm. oman osaamisalueesi koulutustarjonnan ammatillinen ja pedagoginen suunnittelu ja kehittäminen, aktiivinen työelämäyhteistyö sekä koulutuspalvelujen markkinointi. Olemme onnistuneet toiminnassamme, kun opiskelijoiden ja työelämän tarpeet kohtaavat. 

 

Tarjoamme sinulle motivoivan ja haastavan työn, monipuolisen asiakas- ja työympäristön sekä innostavat työkaverit. Suomen Ammattiakatemiassa voit kehittää omaa osaamistasi ja työyhteisöäsi. Mottomme, ”Autamme sinua onnistumaan”, on avain kaikkeen toimintaamme! 

 

Ensimmäinen koulutusprojektisi löytyy Satakunnan alueelta. Jos matkustaminen sopii elämääsi, niin asuinpaikkasi voi sijaita missä päin Suomea tahansa, sillä menemme aina asiakkaan luo. 

 

Työsuhde on määräaikainen. Aloitus sopimuksen mukaan keväällä 2022  

 

Innostuitko? Oletko sinä mukana rakentamassa ammatillista koulutusta seuraavalle tasolle? Laita vapaamuotoinen hakemus ja cv sähköpostiin susanna.maunu@ya.se viimeistään 20.2.2022 

 

Lisätietoja tehtävistä ja yrityksestä antaa Susanna Maunu p. 040 505 6835 tai susanna.maunu@ya.se 

 

 

Tietoa Suomen Ammattiakatemiasta  

 

Suomen Ammattiakatemia Oy on ruotsalaisen YrkesAkademin AB:n 100 % omistama koulutusyritys, joka toimii koko Suomen alueella. Suomessa olemme toimineet jo vuodesta 2016. Toteutamme pääasiallisesti kuljetusalan, maarakennusalan, rakennusalan, puhtauspalvelualan ja palvelualojen koulutuksia. Työvoimakoulutusten lisäksi tarjoamme palvelujamme niin yrityksille kuin yksityisille henkilöillekin.  

 

Suomen Ammattiakatemia Oy ja YrkesAkademin AB toimivat kuin yhtenä yrityksenä, jolloin koulutusten sisällöt, toteutukset, prosessit, laitteet ja resurssit ovat yhteiskäytössä mahdollisimman laajasti. Näin saadaan hyödynnettyä YrkesAkademin AB:n vuosien mittaan kehittämät menetelmät sovellettuna Suomen oloihin ja tuloksellisiin koulutuksiin. Suomen Ammattiakatemian koulutuksissa vuonna 2019 olleista on työllistynyt yli 70 %.  

 

Suomen Ammattiakatemiassa tehtävämme on kouluttaa ja kehittää aikuisten osaamista. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus kasvaa yksilönä ja samalla vahvistaa yhteiskuntamme osaamista. YA-RESA -arvomme toimivat niin ammatillisen kehittymisen kuin työllistymisen pohjana kouluttajillamme ja opiskelijoillamme. Olemme onnistuneet toiminnassamme, kun opiskelijoiden ja työelämän tarpeet kohtaavat.