Yrityksille

Koulutuspalvelut yrityksille

 

Suomen Ammattiakatemian koulutuspalvelut vastaavat yritysten työvoimatarpeisiin. Lisäksi tarjoamme monialaisia asiantuntijapalveluja, joita räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Millaisia työvoimatarpeita yrityksellänne on? Tai tarvitsetteko oman henkilöstönne ammattipätevyyden ylläpitäviä koulutuspalveluita? Kouluttajiemme pitkä kokemus ja vahva ammattiosaaminen vastaavat erilaisiin koulutustarpeisiin. Emme ole sidottuja ajankohtaan emmekä paikkakuntaan, vaan tulemme kouluttamaan juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

 

Oubus Oy löysi uusia paikallisliikenteen linja-autokuljettajia Rekrykoulutuksen avulla

 

– Meillä oli tarve rekrytoida uusia kuljettajia, mutta työmarkkinoilta ei löytynyt sopivia henkilöitä tarpeeksi. Otimme selvää ELY-keskukselta, mitkä yritykset järjestävät alueella RekryKoulutuksia. Muutama toimija löytyi ja valitsimme Suomen Ammattiakatemian yhteistyökumppaniksi.

 

 

Lue koko tarina

 

 

Kilon Osuus-Auto: RekryKoulutuksella uusia autonkuljettajia

 

RekryKoulutus on työelämälähtöinen tapa kouluttaa uusia ammattilaisia yritysten tarpeisiin. Kilon Osuus-Auto on rekrytoinut uusia autonkuljettajia Suomen Ammattiakatemian RekryKoulutuksen avulla.

Lue koko tarina

 

Yhteishankintakoulutukset

 

Yhteishankintakoulutuksen avulla saat yritykseesi täsmälleen tarpeisiinne sopivia, osaavia ja koulutettuja työntekijöitä. Tarjoamme yhteishankintakoulutuksia ELY-keskusten kilpailuttamien alueellisten puitesopimusten kautta. Puitesopimus sisältää yhteishankintana hankitut rekrykoulutukset, täsmäkoulutukset ja muutoskoulutukset.

 

Lue lisää yhteishankintakoulutuksista

 

 

Onko haussa noheva työssäoppija?

 

Koulutuksissamme on oleellisena osana työharjoittelujakso, jossa opiskelija syventää osaamistaan ja samalla tutustuu työelämään. Työharjoittelujakso on myös työnantajalle oivallinen paikka tutustua potentiaalisiin uusiin työntekijöihinsä. Työnantajana voit myös vinkata meille, jos teiltä löytyy työssäoppimispaikkoja.

 

Kerro meille tarpeesi ja rakennamme yhdessä siihen ratkaisun. 

 

Kysy rohkeasti tarjousta!

Asiantuntijapalvelut

 

Tarjoamme monialaisia asiantuntijapalveluja, jotka räätälöimme asiakkaan tarpeiden mukaan. Esimerkiksi logistiikka-alan palveluita oppilaitoksille ja autokouluille sekä kouluttajasijaistuksia toimialoillamme.

 

LUE LISÄÄ

Rekrytointikoulutukset

 

Rekrytointikoulutukset ovat työelämälähtöisiä ja keskittyvät yritysten rekrytointitarpeisiin. Se on yritykselle hyvä vaihtoehto, jos ammattitaitoisia työntekijöitä ei muuten löydy, eikä alan osaajia ole valmistumassa lähiaikoina.

 

LUE LISÄÄ

Työharjoittelumahdollisuudet

 

Useat koulutuksemme sisältävät työssäoppimisjakson, joihin haemme jatkuvasti yrityskumppaneita. Työharjoittelu on erinomainen mahdollisuus myös yritykselle tutustua työntekijään ennen varsinaista rekrytointipäätöstä.

 

LUE LISÄÄ