Koulutuksemme yhdistävät teoriaa ja käytäntöä

 

Suomen Ammattiakatemia tarjoaa tällä hetkellä koulutuksia logistikka-, rakennus- sekä palvelualoilla. Tarjontamme muuntuu nopealla syklillä vastaamaan työelämän osaamistarpeita. Koulutuksemme sisältävät sekä teoriaopintoja että käytännön harjoittelua, usein myös työssäoppimisjakson alan yrityksessä. Tavoitteenamme on kouluttaa osaavaa työvoimaa yritysten tarpeisiin ja työllistää opiskelijamme alan yrityksiin harjoittelujaksojen ja yritysyhteistyön kautta.

 

Monella toimialalla työnantaja vaatii työntekijöiltä alan turvakortteja. Ammatillisissa koulutuksissamme on mukana myös kullekin alalle tyypillisimmät turvakorttikoulutukset, ja meillä voit suorittaa myös yksittäisiä lupakorttikoulutuksia.

 

Koulutustarjontamme

 

Koulutustarjontaamme kuuluvat

 

 

Lisäksi tarjoamme myös yritysten tarpeisiin räätälöityjä

 

 

Tutustu yrityspalveluihimme

 

Haluamme olla vieläkin parempia!

Panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen ja asiakkaidemme tarpeiden kuuntelemiseen. Tuotteidemme kehittämiseksi verkostoidumme eri toimijoiden kanssa. Näin asiakkaille löydetään uudenlaisia ratkaisuja koulutusten toteuttamiseksi.

Tutustu koulutusaloihimme

Logistiikka

 

Haaveissa ura yhdistelmäajoneuvon, kuorma-auton tai linja-auton kuljettajana? 

 

Logistiikka-alan koulutustarjontamme sisältää ajokorttikoulutuksia, perustason ammattipätevyyskoulutusta sekä ammattipätevyyden jatkokoulutuksia, ns. direktiivikoulutuksia, joilla jatkat ammattipätevyytesi voimassaoloa seuraavalle 5 vuoden jaksolle. 

 

Katso koulutuskalenterista alkavat logistiikka-alan koulutuksemme.

 

Koulutuskalenteriin

 

Rakennusala

 

Olisiko tuleva urasi maarakennusalalla? Koulutamme mm. maarakennusapulaisia, maarakennuskoneen kuljettajia sekä moniosaajia, joilla on valmiudet niin maarakennuskoneenkuljettajaksi kuin kuorma-auton kuljettajaksikin.

 

Vai kiinnostaako talonrakennusala? Rakennusapulaisen koulutus on nopea tie työllistyä rakennusalalle, jolla töitä riittää vahvoille ammattilaisille.

 

Katso koulutuskalenterista haussa olevat rakennusalan koulutukset.

 

Koulutuskalenteriin

Palvelualat

 

Olisiko kiinteistöhuolto ja puhtaanapitoala juuri se Sinun juttusi? Koulutuksissamme pääset nopeasti tutuksi alan erilaisiin ja monimuotoisiin työtehtäviin.

 

Hotelli- ja ravintola-ala taas on mahdollisuuksia täynnä niin lähellä kuin kauempanakin, ja töitä löytynee jokaisen elämäntilanteeseen sopivaksi, kun osaaminen ja asenne ovat kohdillaan. Koulutuksissamme pääset nopeasti tutuksi alan erilaisiin ja monimuotoisiin työtehtäviin.

 

Katso koulutuskalenteristamme avoinna olevat haut palvelualojen koulutuksiin.

 

Koulutuskalenteriin